Tandrensning

Derfor bør du få tandrensning

Hos Tandlæge Vibeke Andersen i Holbæk udfører vi tandrensninger på dine tænder. Dette indebærer fjernelse af tandsten, bakterier og plak, det vil sige hårde og bløde belægninger på tændernes kliniske kroner og i normaler pocher. Derudover foretages ved en tandrensning også korrektioner af fyldninger, hvis det er nødvendigt. Alle dine tænder tjekkes, og afslutningsvist fjernes misfarvninger bløde belægninger desuden med pimpsten og tandpasta. Du bør få tandrensning for at undgå, at der samler sig bakterier og tandsted på dine tænder, hvilket kan resultere i tandkødsbetændelse og paradentose.

 

Så ofte bør du få en tandrensning

Det er forskelligt, hvor ofte folk har brug for at få udført en tandrensning. Det afhænger nemlig af den enkelte persons tandhygiejne og tændernes generelle tilstand. Derfor er der nogle mennesker, der har brug for tandrensning op til fire gange om året, mens andre kan nøjes med en gang om året. Dette burde dog være minimum. Dette kan vi vurdere og snakke med dig om, når du kommer til tjek hos os.

 

Sådan renser du dine tænder bedst

Du kan selv bidrage til at holde dine tænder så rene som muligt og derved undgå tandrensning så ofte. Dette gør. Du gør du ved at børste tænder to gange dagligt, ved at bruge tandtråd og ved at undgå at udsætte dine tænder for for meget sukker. Generelt er en god mundhygiejne vigtigt for at holde dine tænder stærke og sunde.

Kontakt os gerne, hvis du ønsker at høre mere om vores tandrensning hos vores tandklinik i Holbæk.